x

Bewindvoering Den Haag

Bewindvoering in Den Haag nodig? De specialisten van Financiële Dienstverlening Novas kunnen u dan uitstekend van dienst zijn. Als u zelf niet meer in staat bent om uw financiën te beheren, zijn wij er om u te helpen. We gaan voor een transparante samenwerking. Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat we voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op.

Bewindvoering Den Haag

Is bewindvoering verplicht?

In bepaalde gevallen is bewindvoering verplicht. Dit wordt dan bepaald door de rechter. Meestal kiezen mensen er echter zelf voor om onder bewind te worden gesteld. Bewindvoering is vooral bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Verslaving, handicap, ziekte of ouderdom kan daar de oorzaak van zijn. Door dit uit te besteden, kunnen hoge schulden worden voorkomen. Wanneer iemand onder bewind wordt gesteld, wordt het volledige vermogen beheerd door de bewindvoerder. U kunt bij ons terecht voor professionele bewindvoering in Den Haag. Hier zijn uw financiën in goede handen.

Waarom bewindvoering?

Door bij ons gebruik te maken van bewindvoering in Den Haag, kunt u meer grip krijgen over uw financiële situatie. Het geeft mensen veel rust dat hun financiën worden uitbesteed aan een professional. Er zijn verschillende maatregelen ingesteld die ervoor moeten zorgen dat dit op een verantwoorde manier gebeurt. Transparantie speelt daarbij een belangrijke rol. U wordt bijvoorbeeld in een openbaar register geregistreerd. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat we werken volgens de richtlijnen van de NBBI. Ook wordt er samengewerkt met de kantonrechter. Deze moet namelijk jaarlijks een controle uitvoeren. Verder moet u weten dat we u graag op de hoogte houden van de financiën. 

Wanneer kunt u bewindvoering aanvragen?

U kunt bewindvoering aanvragen als u merkt dat het niet meer lukt om zelf uw financiën te beheren. Alhoewel alle financiële beslissingen door de bewindvoerder worden gemaakt, blijft de handelingsbekwaamheid behouden. De bewindvoering heeft in principe dus geen gevolgen voor een huwelijk of het afsluiten van contracten. Als u wilt weten of bewindvoering voor u een uitkomst kan bieden, gaan we graag met u in gesprek. We vertellen u dan onder meer over de werkwijze van onze bewindvoering in Den Haag.

Neem contact op voor professionele bewindvoering in Den Haag

Wilt u graag gebruikmaken van professionele bewindvoering in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op en plan geheel vrijblijvend een gesprek in. Financiële Dienstverlening Novas beschikt over de juiste ervaring en expertise, maak hier vooral gebruik van. Ook als u bewindvoering in Leiden of elders in de regio nodig heeft, staan we voor u klaar. Voor vragen over onze dienstverlening staan we u vriendelijk te woord.

Bewindvoering Den Haag