Over ons

Financiële Dienstverlening Novas is een bureau dat een veilig en verantwoord financieel beheer voert voor mensen die daar vanwege hun lichamelijke, psychische of sociale omstandigheden niet zelf toe in staat zijn.

Het kiezen van een persoon die de financiële zaken gaat beheren, is een kwestie van “een goed gevoel” hebben met iemand. Uiteindelijk gaat het om vertrouwen hebben in degene met wie je zaken doet. Als bij het eerste gesprek een goed gevoel bestaat, dan volgt het intake gesprek.

Wij hebben een jarenlange ervaring in de zorgsector en werken bij Ministerie van Justitie . Waardoor wij veel ervaringen hebben met mensen met hun diversiteit aan achtergronden en hun psychosociale of psychiatrische problematieken. Wat maakt dat wij mensen kunnen begeleiden die door lichamelijke of geestelijke omstandigheden en/of beperkingen hun financiële zaken niet meer zelf kunnen of willen regelen.

Financiële Dienstverlening Novas is goed bereikbaar, open en transparant in de communicatie en maken wij duidelijke afspraken wat een basis is voor een optimale samenwerking. Alle zaken die wij doen, zijn controleerbaar. Wij gaan als bewindvoerders / inkomensbeheerders met geld om, dus krijgt de cliënt inzage middels een login in ons financieel digitaal programma van hun financiële situatie.

Financiële Dienstverlening Novas is lid van de branche vereniging NBBI voor bewindvoerders en inkomensbeheerders. Onze Administratie is aangemeld bij de college bescherming persoonsgegevens.