x

Bewindvoering Spijkenisse

Bent u op zoek naar professionele bewindvoering in Spijkenisse? Financiële Dienstverlening Novas is gespecialiseerd in bewindvoering en curatele. Wanneer u om een bepaalde reden niet meer uw geldzaken kunt beheren, kunt u bij ons terecht voor hulp. Vertrouwen staat bij ons centraal. Daarom wordt er open en transparant gecommuniceerd. Bewindvoering kan u helpen om uit de schulden te komen wanneer u geen overzicht heeft over uw financiën.

Bewindvoering Dordrecht​

Bewindvoering in Spijkenisse bij geldproblemen

Voor professionele bewindvoering in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres. Er kunnen allerlei redenen zijn om financiële zaken te laten uitbesteden aan een bewindvoerder. Soms kan een handicap, een verslaving, een ziekte of ouderdom ervoor zorgen dat het niet lukt om overzicht te krijgen over de financiën. Dit kan leiden tot hoge schulden en achterstanden. In dat geval kan iemand onder bewind worden gesteld. Hiermee kunnen toekomstige geldproblemen en financiële problemen worden voorkomen. Wanneer u last heeft van grote achterstanden en het niet lukt om overzicht te krijgen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Hulp met schulden en bewindvoering in Spijkenisse

Wanneer u zoekt naar bewindvoering in Spijkenisse, kunt u terecht bij Financiële Dienstverlening Novas. Voor hulp met schulden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een eerlijke en professionele bewindvoerder. Zowel als bewindvoerder als curator kunnen we u van dienst zijn. Het voordeel van het laten uitbesteden van uw financiën aan Financiële Dienstverlening Novas, is dat uw vermogen in goede handen is. Als bewindvoerder werken we volgens de richtlijnen van de NBBI. Wij kunnen u maandelijks op de hoogte houden van alle inkomsten en uitgaven. Voor een goede bewindvoering is een vertrouwensband essentieel. Door open en transparant te communiceren, proberen we een vertrouwensband op te bouwen. Er is vóór de intake ruimte om te kijken of er een klik is.

Contactformulier

    Contact opnemen voor bewindvoering in Spijkenisse

    Wilt u weten waar u het beste terecht kunt voor bewindvoering in Spijkenisse? Als u niet meer in staat bent om uw geldzaken te beheren, kan Financiële Dienstverlening Novas u bijstaan. Hiermee laat u uw geldzaken veilig en verantwoord beheren. Wanneer de rechter heeft bepaald dat u onder bewind moet worden gesteld, is het belangrijk dat u voor een partij kiest waarbij u een goed gevoel heeft. Daarom kunt u vrijblijvend met ons in gesprek gaan. Dan kijken we of er een klik is en zullen wij u verder informeren. We zijn telefonisch, per e-mail en via het online contactformulier bereikbaar.