x

Bewindvoering Leiden

Bewindvoering in Leiden nodig? Dan zit u hier goed. Financiële Dienstverlening Novas is een professionele bewindvoerder. Door gebruik te maken van onze dienstverlening, kunt u financiële problemen verhelpen en voorkomen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise weet u zeker dat uw vermogen in goede handen is. Neem contact op als u meer wilt weten over onze dienstverlening.

Bewindvoering Dordrecht​

Bewindvoering schulden

Hoe kan bewindvoering helpen als u schulden heeft? Er zijn verschillende situaties waarin mensen het risico lopen om schulden op te bouwen. Dit risico wordt alleen maar groter wanneer iemand worstelt met een verslaving of te maken heeft met een handicap. Ook ziekte en ouderdom kunnen de kans op financiële problemen vergroten. Dergelijke omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat iemand niet meer in staat is om voor zichzelf te zorgen. Als u in zo’n situatie zit, biedt het een uitkomst om uw financiën aan een bewindvoerder uit te besteden. Voor professionele bewindvoering in Leiden bent u bij ons aan het goede adres.

Waar kunt u hulp vinden als u grote schulden heeft?

Als u te maken heeft met grote schulden, kunt u bij ons terecht voor bewindvoering in Leiden. Het kan zijn dat u al schulden heeft opgebouwd en daar een oplossing voor zoekt. Bewindvoering kan een oplossing bieden, maar deze dienstverlening helpt ook vooral om hoge schulden te voorkomen. Zoals al eerder is benoemd, kun u niet meer over financiële goederen beschikken zonder de goedkeuring van de bewindvoerder. Het is goed om te weten dat de handelingsbekwaamheid wel behouden blijft. Zo is het bijvoorbeeld nog wel mogelijk om een contract af te sluiten of te trouwen.

Financiële hulp bij schulden

Er zijn een aantal maatregelen die de kwaliteit en transparantie van onze bewindvoering in Leiden moeten waarborgen. De NBBI heeft hiervoor richtlijnen opgesteld, waar we ons als professional altijd aan houden. Iedereen die onder bewind wordt gesteld, wordt bijvoorbeeld geregistreerd in een openbaar register. Ook moet de kantonrechter jaarlijks controleren of de financiën goed worden beheerd. Daarnaast moeten beslissingen over bedragen hoger dan € 1500 aan de kantonrechter worden voorgelegd. Verder houden we u graag op de hoogte van de financiën voor zover u daar behoefte aan heeft. Door dit soort maatregelen krijgen onze cliënten een veilig gevoel. Het is fijn om te weten dat uw financiën op een verantwoorde manier worden beheerd.

Bewindvoering Leiden

Bewindvoering in Leiden: uw financiën uitbesteden

Wilt u uit de schulden komen met behulp van bewindvoering in Leiden? Neem dan vooral contact op met Financiële Dienstverlening Novas. Ook als u bewindvoering in Den Haag nodig heeft, helpen we u graag. U kunt geheel vrijblijvend met ons in gesprek gaan. Mocht u tijdens dit gesprek een goed gevoel krijgen, dan kunnen we een intakegesprek inplannen.